Zere Schouders Na Slapen ☑️ 14 VERBAZENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zere Schouders Na Slapen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Zere Schouders Na Slapen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Zere Schouders Na Slapen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Zere Schouders Na Slapen

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Zere Schouders Na Slapen

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Zere Schouders Na Slapen Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het haalbaar is om het dekentje te reinigen, is de dekbed te erg gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad instrument mag de temperatuur vanaf de bedden wezen gereguleerd. Het apparaat dient naast de bedden te worden opgesteld plus mag via 1 afstandsbediening wezen versteld. Daarvan zijn het accu’s niet standaard inbegrepen. De kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende matrassen. We focussen in het een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beide matrassen kennen één diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar stevig karakter, dat goed geschikt is voor zij en achterkant slapers.

Het gemengde is net een beetje steviger. De grootste afwijking tussen de een tweetal materassen blijkt het bij het hybride een pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en ook de grote afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de kosten vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Zoals u mag zien, bewegen de tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Zere Schouders Na Slapen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren hun eigen sterk aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je handen slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig transpireert of in een erg vochtig weer woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog harder dan de Originele) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense lucht kan bezitten?

Klopt, als jouw verse Emma-matras een stank bezit, ligt het feit dat zeer gebruikelijk. Het stank ligt onschadelijk en als u de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat ventileren, vervaagt die geur. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby op de te dutten. Dus maak jij niet zorgen aangaande het geur van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Zere Schouders Na Slapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️