Zet Hem Op Topper 🔴 15 SNELLE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zet Hem Op Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Zet Hem Op Topper

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Zet Hem Op Topper: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Zet Hem Op Topper

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Zet Hem Op Topper

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Zet Hem Op Topper Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar schijnt te zijn om het dekbed om te reinigen, is de deken te zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kan de warmtegraad vanaf het bedje wezen geregeld. Het machine hoort naast het slaapplek om te worden geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandbediening worden versteld. Daarvan zijn het batterijen geen standaard inbegrepen. De kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende bedden. We focussen in op de een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en de Emma Hybrid. Beiden materassen hebben een omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig naar vast eigenschap, wat goed past bij kant en rugslapers.

Het gemengde blijkt juist iets steviger. Het belangrijkste verschil tussen de twee bedden schijnt dat op de hybride een pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
Het kleinere maat van het Het Emma O2 materas kostprijs 439 en het grootst maat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten vanuit €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op u kunt aanschouwen, bewegen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Zet Hem Op Topper

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukzones (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net zoals ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top opperste laag is aangepast om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als softer (maar nog steeds steviger dan de Originele) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur mag hebben?

Klopt, indien jouw recente Emma-matras een geur ervaart, staat dat heel gebruikelijk. Het stank is onbedreigend en indien jij het matras tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdampt deze geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel zuigelingen op het laten slapen. Dus maak je niet zorgen betreffende de lucht afkomstig van je nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Zet Hem Op Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️