Zijden Hoeslaken ᐅ 12 OPVALLENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zijden Hoeslaken:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Zijden Hoeslaken

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Zijden Hoeslaken: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Zijden Hoeslaken

Emma heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Zijden Hoeslaken

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Zijden Hoeslaken Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar is om de dekbed te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kunnen het warmtegraad van de bedden worden beheerd. Het machine moet naast het slaapplek te wezen opgesteld en ook mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Van dit bestaan de energiecellen geen standaard inbegrepen. Het kosten van de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende matrassen. Wij zoomen in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 heeft ’n gemiddeld naar ferm eigenschap, hetgeen prima past voor zijde en ook achterkant slapers.

De hybride blijkt juist enigszins steviger. Het grootste afwijking tussenin de twee matrassen blijkt het bij de gemengde ’n pocketveer niveau is toegepast.
De kleinere maat vanaf de Het Emma merk O2 materas kost 439 euro en ook het grote formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas starten het tarieven vanaf 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op u kan zien, lopen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Zijden Hoeslaken

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie last heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Zoals als alle materialen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je veel zweet of in een erg vochtig klimaat leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn eigen bed een krachtige geur kun ervaren?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-bed een lucht bezit, ligt het feit dat heel normaal. Die lucht staat ongevaarlijk en indien u de slaapoppervlak 72 uur laat ventileren, verdwijnt deze lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan om zuigelingen op toelaten dutten. Dus maak je u geen zorgen over de geur uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Zijden Hoeslaken

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️