Zip Verlichting 🔥 7 OPVALLENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zip Verlichting:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Zip Verlichting

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Zip Verlichting: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Zip Verlichting

Emma heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Zip Verlichting

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Zip Verlichting Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekentje om te wassen, blijkt de dekentje te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn 2 maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en de kostprijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kan de warmtegraad van de bed wezen geregeld. Het machine hoort vlakbij de slaapplek te wezen neergezet en ook kan via één afstandbediening zijn bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. We focussen in op het 2 favoriete bedden: Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei materassen hebben een diktegraad van 25 centimeter. De O2 bezit een gemiddeld tot stevig aard, wat prima aansluit voor zij en achterkant slapers.

Het hybride is juist een beetje steviger. Het grootste afwijking tussenin de twee matrassen blijkt het bij de hybrid een pocketvering laagje is geïntegreerd.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 materas kost 439 euro en tevens de grote afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid materas vangen aan het kosten van 899 t/m 2039 euro. Net als jij kunt bekijken, gaan de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Zip Verlichting

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterke kanten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel nat klimaat woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar datgene mijn eigen matras een sterke stank kan hebben?

Inderdaad, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt het feit dat zeer gewoon. Het lucht staat onschadelijk en indien u de matras tweeënzeventig uur laat doorluchten, verdwijnt dat geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om zuigelingen op het toestaan dutten. Daarom maakt je geen bekommeringen betreffende de stank afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Zip Verlichting

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️